Skin2Moro2017-07-11T08:11:05+02:00

“Our secret of a perfect skin”

Lois & Floor

Skin2moro®

 28.95 incl. BTW In winkelmand

Skin2Moro® is een lactoferrine- en mineralenpreparaat voor een gave huid van binnenuit. Skin2Moro® bevat zink, dat helpt bij het gezond en gaaf houden van de huid. Dit mineraal ondersteunt bovendien het immuunsysteem.

ACTIE

Bij aankoop van een verpakking skin2moro, ontvang je tot 1 september of zolang de voorraad strekt een 360 graden panorama standaard! Gebruik deze unieke standaard en panorama twister om de perfecte panorama foto’s te maken met uw telefoon. Draai de standaard 360 graden en druk op de knop om de rotatie te starten. Werkt zonder batterijen dus altijd klaar voor gebruik. Een origineel cadeau. Leuk om selfies te maken en de foto’s of filmpjes laten geen beweging zien. De telefoon standaard is makkelijk mee te nemen.

WIN EEN JAAR LANG GRATIS SKIN2MORO!

Koop een verpakking skin2moro, ontvang de gratis 360 graden panorama standaard, maak een te gekke panoramafoto en upload deze op de Facebookpagina van Collalift. De leukste foto wint een jaar lang gratis skin2moro!

GRATIS 360 graden panorama standaard en 1 jaar skin2moro!

Inhoud van verpakking Skin2Moro®:
60 kauwtabletten, 30 dagdoseringen

In drie weken naar een zuivere en egale huid

Middeltjes die je op je huid smeert, helpen niet of nauwelijks omdat ze hun werk moeten doen van buitenaf. Skin2Moro® werkt daarom radicaal anders. Dit unieke product zorgt voor een mooie huid van binnenuit. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? In drie weken tijd zie je zelf wat Skin2Moro® van binnenuit voor je doet.

Huidverzorging van binnenuit.

Skin2Moro® bevat lactoferrine een bijzonder eiwit dat wordt gewonnen uit koemelk, maar ook in hoge concentraties voorkomt in moedermelk. Daarnaast zit er zink in Skin2Moro® en dat helpt bij het gezond, gaaf en egaal houden van je huid. Dit mineraal draagt mede bij aan een goede weerstand en dat is ook belangrijk voor je huid.

Voordelen Skin2Moro® in het kort:

  • Cosmetisch voedingssupplement voor een egale en gave huid;
  • Met zink voor de inwendige huidverzorging;
  • Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en de afweer van het lichaam;
  • Suikervrij;
  • Makkelijk in gebruik;
  • Kauwtablet met frisse pepermuntsmaak;
  • Vegetarisch;
  • Droogt de huid niet uit;
  • Binnen drie weken zie je al resultaat;
  • Perfect te gebruiken in combinatie met uitwendige en huidzuiverende verzorgingsproducten zoals een tonic of reinigingsmelk.

Femke ter Voort (16)

“Toen ik een foto van mezelf op Facebook zag met een oneffen huid vond ik dat heel erg. Ik ging het heel erg camoufleren maar daar werd m’n huid alleen maar slechter van. Mijn moeder heeft toen Skin2Moro® gekocht. Na een week zag ik nog niks, maar na een maand was mijn huid echt weer helemaal top!”

Luka Zwartjes (17)

“Ik had best een onzuivere huid en daar had ik allemaal middeltjes voor. Maar daar kreeg ik weer een hele droge huid van.
Ik heb Skin2Moro® ontdekt door mijn beste vriendin. Zij gebruikte het een paar weken en toen ik haar zag had ze een veel mooiere huid. Echt zoals foto’s in de Glamourbladen. Ik heb nu ook een prachtig resultaat, echt zo blij mee! Oh, en het is ook superhandig dat het kauwtabletjes zijn.”

In Skin2Moro® zit zink. Zink komt van nature vooral voor in vlees, vis, haring, bruinbrood, rijst en peulvruchten. Dit mineraal is van belang voor de aanmaak van eiwitten en daarmee voor de groei en vernieuwing van weefsel. Zink is goed voor nagels en voor de conditie van je haar.

Samenstelling:

Per dagelijkse dosis (2 kauwtabletten)Hoeveelheid%ADH**
 Lactoferrine concentraat 200 mg
 Zink (gluconaat) 3 mg30%
**ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
Zoetstoffen: xylitol, isomalt: melkproteïne, pepermuntaroma, antiklontermiddel: magnesiumstearaat; zink, zuurteregelaar: citroenzuur.
Lactoferrine- en mineralenpreparaat.

Allergenen informatie
Bevat melkbestanddelen.

Aanbevolen dagelijkse dosering

’s Ochtends en ’s avonds één kauwtablet innemen. Hou je aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Bevat zoetstoffen.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, donker en koel bewaren tussen de 15° en 22°C. Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voor wie is Skin2Moro® bestemd?2016-12-22T16:53:31+01:00

Skin2Moro® is geschikt voor elk huidtype: vet, droog of gecombineerd.  Vanaf de pubertijd kun je Skin2Moro® gebruiken. Altijd de geadviseerde hoeveelheid aanhouden.

Hoe lang duurt het voordat ik verbetering zie?2016-12-22T13:48:06+01:00

Al na drie weken zul je veranderingen zien aan je huid. Het meest optimale resultaat wordt bereikt als je het twee maanden gebruikt. Het advies is dan ook om minstens twee verpakkingen Skin2Moro® te gebruiken.

Hoe gebruik ik Skin2Moro®?2016-12-22T16:53:39+01:00

Neem twee maanden lang elke dag twee kauwtabletten: één ’s ochtends en één ’s avonds voor het eten. Hou je aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Als je meer dan twee tabletten per dag neemt, kan dat een laxerend effect hebben.

Moet ik Skin2Moro® altijd blijven gebruiken?2016-12-22T16:53:48+01:00

Als na twee maanden gebruik blijkt dat je huid weer helemaal mooi is, kun je stoppen met Skin2Moro®. Ben je bang dat de conditie van je huid dan weer zal verslechteren? Dan raden we je aan om elke dag één tablet per dag te nemen.

Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van Skin2Moro®?2016-12-22T16:53:58+01:00

Nee, veel anti-acne crèmes en lotions drogen je huid uit. Skin2Moro® heeft dit effect niet, omdat het van binnenuit werkt. Je huid blijft soepel en elastisch. Skin2Moro® bevat als zoetstof xylitol. Als je daar teveel van neemt, kan het een laxerend effect hebben. De hoeveelheid xylitol in Skin2Moro® zal niet snel leiden tot laxerende effecten.

Mag ik Skin2Moro® gebruiken bij een koemelkallergie?2016-12-22T16:54:08+01:00

Skin2Moro® bevat melkproteïnen. Heb je een koemelkeiwitallergie of een lactose-intolerantie dan is Skin2Moro® helaas niet geschikt voor je.

Mag ik Skin2Moro® gebruiken bij zwangerschap?2016-12-22T16:54:19+01:00

Skin2Moro® kun je niet gebruiken als je zwanger bent en/of borstvoeding geeft.

Mag ik naast Skin2Moro® ook nog andere huidverzorgingsproducten gebruiken?2016-12-22T16:54:28+01:00

Je kunt Skin2Moro® gewoon gebruiken naast je dagelijkse huidverzorgingsproducten. Gebruik je huidzuiverende verzorgingsproducten zoals reinigingstonics of reinigingsmelk? Die mag je ook blijven gebruiken.

Welke smaak heeft Skin2Moro®?2016-12-22T16:54:36+01:00

Skin2Moro® heeft een frisse pepermuntsmaak.