Over Collalift

Reeds in 2003 introduceerde het bedrijf Parmalux BV (sinds 1968) een evolutionair middel tegen rimpels. Collalift® anti-aging is een gepatenteerd cosmetisch voedingssupplement en bevat biotine dat de huid van binnenuit voedt. Collalift® bevat het gepatenteerde actieve VERISOL® collageen en is een toonaangevende merk op het gebied van anti-aging voor de huid.

In 2012 werd naast het drinkbare Collageen een tabletvariant geïntroduceerd met het gepatenteerde collageen VERISOL®. Met Collalift was Parmalux ook de voorloper op het gebied van “bruining van binnenuit” met het product Zonnebruin®, Kiezelharde nagels met het product Mariandl Kiezelaarde, als ook een gave huid van binnenuit met het product Skin2Moro®. Al deze cosmetische natuurlijke producten zijn nu ingebracht onder éen merk Collalift®, vertegenwoordigd door een nieuwe vennootschap Collalift BV te Bergen(nh). De uitstraling van deze nieuwe lijn is modern en eigentijds.

Novartis kocht de rechten op Lutathera vorig jaar voor 3,9 miljard euro. Het geneesmiddel is onlangs op deze site door het EMA goedgekeurd voor de behandeling van bepaalde gevallen van endocriene kanker, waaraan één op de 27.000 mensen lijdt.

ANJA HENNEMAN

Anja Henneman is sinds 2012 betrokken bij de ontwikkeling van de beautyproducten van Collalift.
In 2012 ben ik betrokken bij de ontwikkeling van de beautyproducten van Collalift. In de afgelopen jaren ben ik meer en meer enthousiast geworden over de producten en ben ik er volledig van overtuigd geraakt. Geen stom reclameplaatje, maar gewoon omdat ik het topproducten vind. Toen ik halverwege 2016 de kans kreeg om directeur te worden van deze mooie producten heb ik ook geen moment getwijfeld. Met mijn lange internationale carrière als fotomodel, waar alles draait om schoonheid, is dit voor mij een prachtige manier om toch met beauty bezig te zijn. Zelf ben ik inmiddels 54 jaar en met drie pubers in huis, draait het ook wel een beetje om uiterlijk. Mijn kinderen en vrienden ervan ervaren ook de goede werking van de producten, zoals ook mijn vrienden en vriendinnen. Ja, ik ben trots en hoop jullie ook kennis te laten maken met de producten.