Hair&Nails2017-03-02T10:58:38+01:00

“My secret of gorgeous Hair&Nails”

Ellen Mol

“My secret of gorgeous Hair&Nails”

Ellen Mol

Hair&Nails

 22.95 incl. BTW In winkelmand

Hair&Nails is een vitamine- en mineralenpreparaat voor de verzorging van haren en nagels. Het selenium in Hair&Nails is goed voor mooie sterke nagels en glanzend, stevig haar. Biotine helpt bij het gezond houden van de huid.

Inhoud van verpakking Hair&Nails:
60 capsules, 20 dagdoseringen

Wil je ook mooie sterke nagels? En volumineus haar dat glanst? Met Hair&Nails krijg je de haren en nagels waar je altijd van hebt gedroomd. Het prettige van Collalift Hair&Nails is dat het product zowel ingrediënten bevat als selenium wat goed is voor je nagels, als biotine voor de conditie van het haar en dat helpt bij het gezond houden van de huid. Zo heb je met Hair&Nails een drievoudige toepassing in één product.

Silicium maakt buigzaam

Silicium geeft stengels en stelen van planten hun buigzaamheid, maar ook de stevigheid om in de wind te buigen zonder te knakken. Ook in je huid en haar zitten grote concentraties silicium. Als je groente eet krijg je silicium binnen. Maar door moderne manieren van voedselbereiding gaat veel van het beschikbare silicium verloren. Met Hair&Nails vul je dat op een natuurlijke manier aan.

Selenium & biotine

Hair&Nails bevat ook selenium voor het behoud van kiezelharde nagels en biotine voor het behoud van een gezonde huid. Zowel biotine als selenium dragen bij aan normale haargroei en het behoud van glanzend haar.

Voordelen Hair&Nails in het kort:

  • Orthomoleculair voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen;
  • Met selenium voor het behoud van kiezelharde nagels;
  • Met biotine voor glanzend haar
  • Bevat geen allergenen.

Elske Bloem (35)

“Twee jaar geleden merkte ik dat m’n nagels steeds minder mooi werden. Ook mijn haar – wat vroeger mijn trots was –  werd doffer. Ik heb allerlei middeltjes geprobeerd, maar die hielpen niet echt. Iemand wees mij op Hair&Nails, ik dacht weer iets nieuws en was het eigenlijk vergeten totdat, ik het zag staan bij Holland & Barret (voorheen de Tuinen). Sinds een half jaar slik ik nu Hair&Nails en m’n nagels zijn net zo mooi en sterk als in mijn jeugd. O, en m’n haar? Het glanst net zo mooi als in televisiecommercials! Echt waar hoor, erg blij mee. Ik zou zeggen volg mij!”

Specificaties

Samenstelling:

Per dagelijkse dosis (3 capsules)Hoeveelheid%ADH**
 Silicium (als 900 mg kiezelaarde) 375 mg
 Calcium (als gluconaat) 12 mg 1,5%
 Selenium (als natriumseleniet) 27 mcg 49%
 Biotine 24 mcg 48%
**ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
Mineralen, gelatine (capsulehuls), vulstof: maïszetmeel, antiklontermiddel: magnesiumstearaat; biotine.
Vitamine- en mineralenpreparaat.

Voedingssupplement.
Allergenen informatie
Geen allergenen (conform Europese Richtlijnen 2007/68/EG en 2003/89/EG).

Aanbevolen dagelijkse dosering

Drie capsules verdeeld over de dag met water innemen.
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Droog, donker en koel bewaren tussen de 15° en 22°C. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Krijgt mijn haar meer volume met Hair&Nails?2016-12-22T14:40:04+01:00

Hair&Nails helpt het haarvolume te verbeteren Hair&Nails bevat onder andere selenium en biotine. Beide ingrediënten dragen bij aan een normale haargroei en het behoud van glanzend haar. Je haar zal er sterker en glanzender uitzien.

Ik ben 16 jaar. Mag ik Hair&Nails al gebruiken?2016-12-22T14:39:31+01:00

Ja, dat mag. Hou je wel aan de aanbevolen dagelijkse dosering van 3 capsules verdeeld over de dag.

Hoe lang kan ik Hair&Nails gebruiken?2016-12-22T14:38:41+01:00

Je mag Hair&Nails zo lang gebruiken als je wilt. Hou je wel aan de aanbevolen dagelijkse dosis van 3 capsules verdeeld over de dag. Heb je het gewenste effect bereikt? Dan kun je er (tijdelijk) mee stoppen. Wil je zeker zijn dat je haar en nagels mooi blijven? Kies dan voor een dagelijkse onderhoudsdosering van 1 capsule per dag.

Hoe lang duurt het voordat je door het gebruik van Hair&Nails verschil merkt?2016-12-22T14:38:10+01:00

Dat verschilt per persoon. Gemiddeld zul je na enkele maanden merken dat je nagels sterker worden door de biotine en je haar door selenium gezonder en glanzender.

Werkt Hair&Nails anders dan nagelverharder?2016-12-22T14:37:38+01:00

Nagelverharder smeer je op je nagels en werkt dus van buitenaf. Dit kan een goede tijdelijke oplossing zijn, bijvoorbeeld als je nog niet of maar net bent gestart met het gebruik van Hair&Nails.
Hair&Nails werkt door de biotine  van binnenuit. Het zorgt voor mooie sterke nagels op de langere termijn. Het is dus een totaal ander product dan nagelverharder.