Anti-aging tablets2017-03-02T10:52:49+01:00

“My secret of looking good”

Jaap Lacroix

“My secret of looking good”

Jaap Lacroix

Anti-aging tablets

 30.95 incl. BTW In winkelmand

Collalift® anti-aging is een gepatenteerd cosmetisch voedingssupplement en bevat biotine dat de huid van binnenuit voedt. Tevens bevat Collalift® het gepatenteerde actieve VERISOL® collageen. Fijne lijntjes vervagen en rimpels in het gezicht, hals en decolleté blijven langer weg. Het resultaat: een gladde elastische huid en een frisse uitstraling!

Inhoud van verpakking Collalift® Collageen tabletten:
60 tabletten, 20 dagdoseringen

Echte schoonheid werkt van binnenuit

We willen er zo lang mogelijk goed uit blijven zien. Crèmes, serums en maskers helpen maar ten dele omdat ze hun werk van buitenaf doen. Het echte werk gebeurt van binnen en met dat doel is Collalift® anti-aging ontwikkeld. Collalift® anti-aging is een uniek cosmetisch voedingssupplement dat door de biotine de huid van binnenuit voedt. Het laat de fijne lijntjes en rimpels in je gezicht, hals en decolleté vervagen en zorgt er ook voor dat ze langer wegblijven. De huid van je hele lichaam voelt glad en elastisch aan en je krijgt die frisse gloed terug die we met jeugd associëren. Overigens kun je Collalift® anti-aging prima combineren met je dagelijkse crèmes en producten. Als je je schoonheid van vroeger terug wilt, is Collalift® anti-aging de logische én natuurlijke keuze.

De natuurlijke aanpak van rimpels

Als vrouw voel je je na je veertigste levensjaar vaak beter en gelukkiger dan ooit. Je hebt een flinke dosis zelfvertrouwen en weet wat je in het leven wilt. Maar met het ouder worden, ontstaan leef- en lachrimpels. Het goede nieuws is dat er op een natuurlijke manier iets aan te doen is met Collalift® anti-aging.

Van binnen en van buiten stralend

Collalift® anti-aging is een aanvulling voor de huid en voedt met biotine de huid van binnenuit. Tevens bevat het product het unieke VERISOL® (collageen). Het maakt dat je rimpels vervagen en langer wegblijven. Helemaal weggaan zullen ze niet meer, maar je huid wordt wel zichtbaar gladder en je krijgt die frisse, jeugdige uitstraling van vroeger weer terug. Je zult bovendien merken dat niet alleen je gezicht er zichtbaar beter uitziet, maar je hals, decolleté en bovenarmen ook. Wil je er van buiten net zo jong en stralend uitzien als je je van binnen voelt? Kies dan ook voor Collalift® anti-aging!

Waarom Collalift® anti-aging?

Collalift® anti-aging bevat vitamine C dat bijdraagt aan de vorming van collageen en helpt om de huid van binnenuit te versterken. Daardoor worden huidcontouren strakker, gaat je huid er soepel en jeugdig uitzien en zullen rimpels vervagen en langer wegblijven.
Een ander ingrediënt is vitamine E: een antioxidant dat helpt om de huidcellen te beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht. Een ander magisch ingrediënt is biotine dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Een ding is zeker: wat je leeftijd of huidtype ook is, Collalift® anti-aging laat je huid er goed uitzien!

Voordelen Collalift® anti-aging in het kort:

  • Een mooie huid voor elke leeftijd;
  • Vitamine C en E helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling;
  • Bevat geen suiker, zoetstoffen en allergenen;
  • Houdt de huid jong en elastisch;
  • Vitamine C is belangrijk voor de vorming van collageen in de huid. Wat helpt om de huid te versterken;
  • Met biotine dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt;
  • Collalift® anti-aging is verkrijgbaar in twee varianten: poeder (sachets) of tabletten;
  • Collalift® anti-aging kan uitstekend worden gebruikt in combinatie met producten voor uitwendig gebruik zoals crèmes en serums;
  • Collalift® anti-aging verstevigt de huid van het hele lichaam.

Jaap Lacroix (47)

“Botox is niks voor mij maar ik wil er wel goed uit blijven zien. Na m’n veertigste werd dat steeds lastiger zonder onnatuurlijke hulpmiddelen. Toen ik over Collalift® anti-aging las, was ik in het begin wat sceptisch. Maar ik moet eerlijk zeggen – ik gebruik Collalift® anti-aging nu ruim een half jaar – dat mijn rimpels al minder diep zijn geworden. Mijn vrouw vroeg of ik niet toch Botox gebruikte, haha.”

Deborah van Punteren (36)

“Ik hoef er niet uit te zien als m’n dochter maar ik wil wel de mooiste versie van mezelf kunnen zijn. Collalift® anti-aging helpt mij daarbij. Ik ben begonnen met de drankjes en slik nu de tabletten, dit vind ik gemakkelijker. Ik kan me wel voorstellen dat veel mensen het ’s ochtends in hun shake doen, maar ik ontbijt ’s ochtends met een boterham slik dus liever een tablet. Mijn schoonheidsspecialiste was ook onder de indruk van het resultaat, zij gebruikt het nu zelf ook! Dat zegt toch wel iets?”

Collalift® is een preparaat met aminozuren, vitamines en mineralen. Voor het behoud van een mooie en elastische huid. Vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Met vitamine C, dat van belang is voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt.

Samenstelling:

Per dagelijkse dosis (3 tabletten)Hoeveelheid%ADH**
 VERISOL® 2,5 g
 Vitamine C (ascorbinezuur) 30 mg 25%
 Biotine 15 mcg 30%
**ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
VERISOL® collageen, vitaminen, antiklontermiddel: magnesiumstearaat: maltodextrine.

Allergenen informatie
Geen allergenen (conform Europese Richtlijnen 2007/68/EG en 2003/89/EG).

Aanbevolen dagelijkse dosering

Neem dagelijks drie tabletten in met water. Voor een optimale opname verdient het de voorkeur om dit product niet gelijktijdig in te nemen in combinatie met zuiveldranken. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Droog, donker en koel bewaren tussen de 15 en 22 ºC. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Is Collalift® anti-aging ook voor mij geschikt?2016-12-22T16:42:49+01:00

Collalift® anti-aging is ontwikkeld voor vrouwen en mannen vanaf ongeveer 25 jaar die er jeugdig, strak en fris willen blijven uitzien. En of je nu een droge, vette, vochtarme of gemengde huid hebt: elk type huid is geschikt. Ben je een roker? Dan knapt jouw huid ook enorm op als je Collalift® anti-aging gebruikt.

Hoe gebruik ik Collalift® anti-aging?2016-12-22T16:42:59+01:00

Collalift® Collageen tabletten neem je met water in, bij voorkeur op de nuchtere maag of een half uur voor het eten. De aanbevolen dosering is 3 tabletten per dag. Vind je het vervelend om tabletten te slikken? Je kunt ook kiezen voor poeder dat je oplost in water. Zie hiervoor anti-aging sachets.

Kan Collalift® anti-aging langdurig worden gebruikt?2016-12-22T16:43:20+01:00

Collalift® anti-aging is een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediënten. Je kunt het net zo lang gebruiken als je zelf wilt.

Kan ik Collalift® anti-aging combineren met bijvoorbeeld Zonnebruin®?2016-12-22T16:43:31+01:00

Collalift® anti-aging kan uitstekend gebruikt worden in combinatie met andere Collalift® producten. Zowel Hair&Nails is geschikt om te combineren met Collalift® maar ook Skin2Moro en Zonnebruin.

Hoe snel zie ik resultaat?2016-12-22T13:01:25+01:00

De meeste gebruikers zien na twee tot drie maanden een positief resultaat: de huid wordt zichtbaar strakker en frisser, rimpeltjes vervagen. Het effect van Collalift® anti-aging wordt mede bepaald door een aantal factoren: je leeftijd (herstellend vermogen van de huid), de mate van huidveroudering en een goede of slechte vochtbalans van de huid. Ook roken, alcoholgebruik en veel/weinig blootstelling aan de zon zijn van invloed. Collalift® anti-aging is geen wondermiddel maar zorgt er wel voor dat jouw huid er op z’n mooist uit gaat zien.

Wat is het verschil tussen Collalift® anti-aging drinkbaar collageen en Collalift® anti-aging Collageen tabletten?2016-12-22T16:43:45+01:00

Beide producten bevatten 2,5 gram VERISOL®, wat de elasticiteit van de huid laat toenemen en rimpels doet verminderen.
Collalift® anti-aging drinkbaar collageen bevat daarnaast nog een aantal extra ingrediënten die de schoonheid van de huid ondersteunen (in tabletvorm is dat om technische redenen niet mogelijk). Welk Collalift® anti-aging product je kiest hangt ook af van je persoonlijke voorkeur: ga je voor tabletten of wil je het als poeder dat je oplost in water?

Wat is VERISOL®?2016-12-22T16:43:54+01:00

Collageen is een lichaamseigen eiwit dat voornamelijk in het bindweefsel voorkomt. VERISOL® is een gehydrolyseerd collageen. Dit is collageen dat door middel van een enzymatisch proces in kleine stukken is knipt. De kleinere peptidenketens die dan ontstaan worden goed opgenomen.

Waarom krijgen we rimpels?2016-12-22T12:59:02+01:00

De meeste rimpels ontstaan door uv-straling. Om rimpels te voorkomen is het dus belangrijk om overmatige blootstelling aan de zon te voorkomen. Daarnaast wordt er veel bepaald door de genen. Je kunt het geluk hebben dat je de goede genen te pakken hebt waardoor rimpels later ontstaan, of de pech dat je er al op jongere leeftijd mee te maken krijgt. Ook voeding speelt een rol.  Zo komt schoonheid echt  van binnenuit: de micronutriënten in onze voeding zijn voor al onze lichaamsfuncties – dus ook voor de huid – van essentieel belang. Ons lichaam is voor een groot aantal nutriënten afhankelijk van onze dagelijkse voeding. Met name mineralen (silicium), vitaminen (vitamine C) en aminozuren in (VERISOL®) zijn van groot belang voor het behouden van een mooie, gladde huid. Het geheim om er fris en stralend uit te zien ligt in de dieper gelegen huidlagen. Collageen geldt daarbij als de sleutel tot een jeugdige huid.